HAKKARİ / MERKEZ - Hakkari Güzel Sanatlar Lisesi

Mustafa KAHRAMAN - Okul Müdürü

1975 Hakkâri Merkez Doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır. İlk ve Ortaöğretimini Hakkâri’ de Lisans eğitimini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ve yan alan olarak Müzik bölümünde tamamlamış. 1998 Yılında Öğretmen olarak atandığı Yunus Emre İlköğretim Okulunda beş yıl fiili sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra aynı okulda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevini yürütmüş akabinde Hakkâri Süleyman Demirel YİBO, Fatma Aliye MTAL okullarında okul müdürü olarak çalışmıştır. 2013 yılında geçici görevlendirmeler ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve ikinci görev olaraktan 4 yıla yakın vekâleten İl Göç Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

Ağustos 2022 yılı itibariyle okulumuza okul müdürü olarak görevlendirilmiş ve hala bu görevini yürütmektedir.